Indsigt og Selvudviklings BASIS Uddannelse på højere plan

ZONE-huset for Krops og Psykoterapi tilbyder  ”Indsigt og Selvudviklings BASIS Uddannelse på højere plan ”

Uddannelsen varer 3 1/2 mdr. og koster 29.000,-kr

Du er meget velkommen til at ringe til mig for yderlig information og spørgsmål på 26272377. dag/ aften.

 Mulighed for ratebetaling/gebyr

Har du inden for kort tid gennemgået de 7 behandlingstimer, bliver uddannelsen yderligere reduceret med 5.600 kr. til 18.400 kr. 

Indsigt og Selvudviklings BASIS Uddannelsen på højere plan indeholder stor indsigt i din krops funktion og ubalancer og sammenhæng samt forløsning og genopretning på celleniveau, igennem din tidslinje.

 Du får 7 timers Krop Sind &Sjæls Behandlinger

Du får 4 gange 4 timers undervisning

Du lære at være i din Essenstilstand

Du lære at pendulere da dette arbejdsredskab er unik til at få svar og indsigt.

Du lære hvorledes du –når du har fået svar, erfaring og større bevidsthed– kan forløse fremadrettet dine ubalancer, med stor kraftfuldhed.

Du mærker igennem din udviklingsproces at du bliver mere og mere ydmyg i forhold til universet og dets storhed – og via denne proces får forløst dine eventuelle forbehold.

 

Indsigt og Selvudviklings BASIS Uddannelsen er tilrettelagt således.

Hold på 4 personer

 2 timers samtale /klarsynsterapi hvor vi finder dine ubalancer og udarbejder et slags livstræ som er arbejdsredskabet og som du/vi arbejder videre på igennem hele din proces.

3 timers regression , for at forløse dine ubalancer fra dit livstræ – som er nedskrevet.

2 timers opfølgnings behandling

4 g 4 timers undervisning og læring i Pendulering som er fælles med gruppen hvor i øver Jer i at få svar og arbejder videre med Jeres livstræ og får indsigt i sammenhænge.

Forløser ubalancer energetisk via kraftfuld Healings Mantra.

 Jeg glæder mig rigtig meget til at følge dig i din personlige udvikling.

og jeg vil gøre mit bedste til at hjælpe dig, – med at ”folde alle dine frø ud, – du er lagt i vuggen med ”–så du bliver den allerbedste udgave af dig selv, – samtidig med at du får redskaber og bevidsthed, til selv fremadrettet at kunne forløse dine ubalancer energetisk.

 

Indsigt og Selvudviklings BASIS Uddannelsen på højere plan – er bygget op omkring mine Krop Sind & Sjæls behandlinger, som er resultatet af min forskning og filosofi og store erfaring, som Selvstændig Kropsterapeut /Psykoterapeut igennem de sidste 18 år, – Hvor jeg har haft den store glæde at løfte mange hundrede mennesker til højere niveauer og i frihed til at gå deres vej i livet, – i den allerbedste udgave af dem selv.

 

 Filosofien i Krop Sind & Sjæls behandlingerne  – er at forløse alle de ubalancer som kroppen har pådraget sig, og som har lejret sig i kroppens bibliotek – helt inde i cellekernen og i nervesystemet.–Fra tidligere liv, som ligger latent på cellerne, -samt fra dette liv – igennem tidslinjen – fra fostertilværelsen igennem fødslen og op igennem din tidslinje til nutid,- og forløse lige præcis der, hvor ubalancen er opstået.

 

 Effekten af Krop Sind & Sjælsbehandlingerne.

 

Du oplever flow og dyb ro – når du får gamle traumer, stivnede chok og piskesmæld fra tidligere liv og fra dette liv – forløst helt inde biologisk – i cellekernen og i nervesystemet præcis, hvor de er opstået.

 

Du mærker jordforbindelse og bliver forbundet med MODER JORD når Du får forløst din dødsangst – angst – frygt –vrede – sorg samt alle øvrige negative følelser, – som du mærker og kæmper med i din hverdag, – som begrænser dig og nedsætter din livskvalitet.

 

Du kommer til at kunne trække dit vejr dybt og ånde livet ind. 

 

Du åbner dit Hjerte i tillid. 

 

Du kommer i balance både psykisk og fysisk og begynder at tage din POWER. 

 

Du bliver tro imod dig selv, og du begynder at kunne mærke og sige ordet” PYT.” 

 

Du bliver i stand til at mærke ind i dig selv på dybere plan, samtidig med at du åbner op for din indre ”PUMA.” 

 

Du kommer til at kunne sige positivt ” NEJ – og med denne filosofi – AT NÅR MAN SIGER NEJ – SIGER MAN JA TIL SIG SELV.” 

 

Du kommer til at kunne mærke og sige -” JEG ELSKER MIG SELV – og jeg er go nok og FANTASTISK SOM DEN PERSON SOM JEG ER.” 

 

Du kommer til at se, – og opleve verden mere tredimensionelt, og du åbner mere op for din spirituelle bevidsthed, din intuition og kan mærke hvilken vej du skal gå. 

 

Du får Sjælen på plads i dit hjerte og opnår indre og dybere ro. 

 

Dit lille indre barn får ro ”og smil op til ørene ”igennem din tidslinje og i bliver uadskillelige. 

 

Du lærer at tilgive/frisætte – så du selv bliver fri. 

 

Du bliver opdateret til nytids lette energi. 

 

Du bliver den allerbedste udgave af dig selv både fysisk og psykisk. 

 

Det er med denne professionelle tilgang, at Krop Sind & Sjæls behandlingerne er blevet født og har udviklet sig – og er blevet så fantastiske at de er blevet flyveklar til at komme endnu højere op i vibration og ud over stepperne – til alles højeste bedste. og med i bagagen , – filosofien om, at – Alle ubalancer, samt alt hvad vi kommer ud for af oplevelser – fra vi kommer herned til denne inkarnation, – og til vi skal tilbage igen til det åndelige,- lejre sig på vore celler og i vores underbevidsthed, nervesystem og knogler, og det er lige præcis der, hvor” det lille frø er lagt” – at ubalancen skal forløses.  

 

De kærligste hilsner Dorthe Sværdpiil

Pæd. /Kropsterapeut /Psykoterapeut

Ejer af ZONE-huset for Krops og Psykoterapi i Risskov

Ndr. Strandvej 170

Tlf: 26 27 23 77