Klientberetning: Utrøstelig baby

Min søn er i dag 8 måneder og en glad, udadvendt og åben dreng. Hans start på livet har dog været alt andet end nem. Hans fødsel varede i 56 timer, og var MEGET hård. Da han endelig kom til verden var hans hoved presset, som om han var blevet taget med sugekop, og han var meget klemt.

Jeg er førstegangs mor, og havde kort forinden oplevet den store sorg at miste min egen mor. Derfor glemte jeg måske lidt min egen intuition, og lyttede til de 2 sundhedsplejersker, som kategoriserede ham som: ”En dreng med temperament” når jeg spurgte om det var normalt at en baby skreg så meget, og blev helt lilla i ansigtet og spjættede voldsomt, hver gang han blev lagt på ryggen.

Da han var fire måneder kommenterede en nabo han skrigen. Det skal siges at det var vinter, så selv gennem lukkede vinduer og blæst kunne de høre ham. Det gjorde at jeg gik til lægen, som henviste til sygehuset. Det viste sig at hans lukkemuskel ikke var tilstrækkelig udviklet og derfor havde han mavesyre i spiserøret. Dette kunne der medicineres for og jeg var fortrøstningsfuld. Desværre bevirkede medicinen at han havde svært ved at sove og kastede meget op, og hans skrigen fortsatte.

Gennem familie fik jeg anbefalet Dorthe og Zone-Huset. Jeg var så udmattet af at have haft en søn som havde skreget i 6 ½ måned stort set uafbrudt, uden at vi havde kunnet hjælpe ham.

Jeg havde, med det samme, tillid til Dorthe. Under selve behandlingen var han stadig utilfreds, men efter 2. behandling kunne vi mærke en tydelig forbedring. Det var en kæmpe oplevelse, og jeg stod med tårer i øjnene, da jeg pludselig kunne bade ham uden skrig og skrål, endda komme ham i tøjet og pusle rigtigt om ham. Han var bare helt tilfreds.

Alle bemærker hvor rolig og tilpas han er blevet, og nu kan vi endelig begynde at nyde vores barsel sammen, sådan som jeg havde drømt om

Mette

Hornslet juni 2008