Klientberetning: Ubalancer på flere måder

Jeg har igennem mange år haft mange komplekser og ubalance med min krop. Jeg startede som 15 årig med uregelmæssige menstruationer og fik vægtøgning. Som 25 årig fik jeg et tip om healing og zoneteapibehandling hos Dorthe. Jeg tog kontakt og fik få behandlinger. Jeg kunne mærke store forandringer og forbedringer med min kropsbalance. Jeg fik en indre ro og varme. Jeg havde konstant iskolde fødder, det er der ikke mere af. Med hensyn til hedeture, kunne jeg ikke holde ud at sidde i 22 graders varme og via motion havde jeg ingen energi, sveden raslede af mig, det har ændrede sig en del. Da jeg var 27 år ville jeg opnå graviditet. Jeg har været igennem adskillige hormonbehandlinger. Dette havde ikke givet nogen form for effekt. Som 29 årig læste jeg om skjoldbruskkirtlen og dens betydning for kroppen og hvilken styring den har over hormonsystemet. Det påvirkede så meget at jeg konstant havde humørsvingninger og uregelmæssig søvnrytme. Via luftvejene, føltes det at jeg ikke kunne trække vejret hel ned i maven. Det føltes som en masse næring og energi kom og jeg fik fodfæste. Dorthe kaldte mig for en flyve fisk. Min energi lå konstant foroven og når kroppen ikke havde mere energi at give af, skulle jeg hen og sove for at slæbe mig igennem resten af dagen. Det viste sig at mit d-vitamin lå alt for lavt. Jeg fik nogle oral dråber hos lægen. Humørsvingningerne ligger rumlig stabilt nu, jeg har lært at lytte mere til min krop og slappe mere af. Der er stadig ikke sket noget via menstruation og graviditet. Jeg føler mig som en hel ny Michelle, dette har min mand og folk i min tilværelse også observeret. Takket være dig skønne søde Dorthe. Dorthe fandt frem til en virus der havde sat sig i min lever, som mange mennesker ikke ved de kan bære på. Efter sidste behandling har jeg fået nogle bivirkninger midt på maven, nedsat appetit, sure opstød af mavesyre.  Smerterne svinger meget. Det hjælper når jeg ligger med varmepude. Jeg mærkede symptomerne pludseligt med ondt i mave mm. Jeg fik svar på hvad der pludselig skete. Og det var – at jeg havde drejet mig i mine bindevævsringe og derved lukkede energien ned til min mave og syrekirtler og lever og derfor fik jeg symptomer på kvalme og opstød og ondt i maven

(Kommentar fra Dorthe ) Man bliver sensitiv og kan mærke sig selv bedre når man kommer i balance via Krop Sind og Sjæls behandlingerne og derved skal man tænke på at “næsen skal følge knæene” når man arbejder ellers lukker kroppens nerveforsyning ned og man får en reaktion Dvs. At man får de reaktioner som før nævn.

I følge Dorthe er min krop og balance på rette vej. Dorthe drejede mig på plads igen i energierne til maven og fik energien til at flyde igen 100% Derved forsvandt ubalancerne og symptomerne og jeg fik det godt igen. Det er mine oplevelser indtil nu. Michelle