Klientberetning: Søskendepar

Begge mine børn har fået behandlinger af Dorthe i Zone-Huset. Første gang jeg stiftede bekendtskab med Zone-Huset var til et arrangement med min mødregruppe, da min datter var lille. Hun havde problemer med ørerne, og fik ofte anfald af hidsighed. Efter et par behandlinger blev hendes humør mærkbart bedre, og problemerne med ørerne gik lige så stille væk. Nu er hun 2 år, og får de knubs som hører den alder til. Efter en periode, er det tydeligt at de forskellige styrt gør, at hun kommer mere og mere ud af balance. Efter en opfølgende behandling hos Dorthe i Zone-Huset bedres hendes humør. Det virker simpelthen til at hun kommer tilbage i balance.

Min søn på fire år havde problemer med sengevædning om natten. Allerede efter to behandlinger skete der en stor forbedring, og han havde ikke uheld i de første dage efter behandlingen. Efter tredje behandling var problemet helt væk. Naturligvis var det dejligt for os som forældre, men ikke mindst for ham selv, der i lang tid havde været træt af, at skulle have ble på om natten.

Man føler sig med det samme hjemme hos Dorthe i Zone-Huset. Det er trygt og tillidsvækkende for os voksne, og hyggeligt og sjovt for børnene. Min søn spørger endda selv om hvornår vi igen skal hen til Dorthe. Dorthe har hele tiden været realistisk omkring antallet af behandlinger, hvilket giver troværdighed. Og jeg må sige, at efter at have oplevet de gode resultater Kranio-Sakral Terapi har givet mine børn, har jeg selv overvejet behandling.

Tenna

Risskov, juni 2008