Klientberetning: Skulderproblemer

 

“Jeg har især, de sidste 5 år, døjet med udbrud af kraftige smerter i min venstre skulder, hvor jeg også er blevet opereret to gange i ledlæben. Mine smerteudbrud tog til i hyppighed og intensitet, og varede længere og længere. Jeg kunne ikke bruge armen, så gjorde det ondt, og jeg kunne ikke sove om natten for smerterne. Det var de mest uudholdelige smerter jeg nogensinde havde prøvet. I løbet af de første måneder i 2019 havde jeg flere udbrud, og jeg kunne ikke få hjælp nogen steder. Min egen læge henviste mig til ortopædkirurgisk afdeling, og hvor jeg skulle vente en måned på at komme til. I mellemtiden gik jeg til fys, som gav mig ultralydsbehandling og akupunktur. Det hjalp ti at holde smerterne lidt nede, men slet ikke nok. Jeg endte med at betale for at komme på privathospital, fordi jeg ikke kunne vente længere på det offentlige. Her kunne de heller ikke hjælpe. De kunne blot konstatere, ved en lille scanning, at der ikke var betændelse i min skulder. En nærmere afdækning ville kræve en MR-scanning, og det kunne jeg ikke vente på. Jeg var desperat af smerte og deprimeret og modløs af at have så ondt. På 4. uge med massive smerter og på en cocktail af smertestillende piller kontaktede jeg Dorthe for at høre om hun kunne hjælpe mig. Hun havde på mirakuløs vis hjulpet min 2-årige datter til at komme af med sine afføringsproblemer. Det var sket via en fjernhealing og forskellen var så markant, at jeg ikke var i tvivl om , at det var Dorthe, der havde hjulpet hende. 

Jeg endte med at tage ud til Dorthe til en session. Og jeg kom forpint med armen i slynge, og gik derfra efter tre timer – et helt andet menneske. Mine smerter var ikke væk, men de var lettet meget og fra da af var jeg ikke i tvivl om, at de nok skulle gå væk. Takket være Dorthes hjælp. Jeg kan ikke forklare hvad det er Dorthe gør. Og jeg har svært ved at forstå det rationelt. Men det skal man nok i virkeligheden heller ikke. Dorthe tog med igennem en regression, hvor der blandt andet viste sig, at nogle grimme fald, jeg har haft som teenager, har sat sig i mit system. Jeg havde bakterier indkapslet i skulderen, nogle nerver sad i klemme, og problemer med både muskler og knogler. Ikke mærkeligt at jeg havde så ondt.

Dorthe har hjulpet mig mere end noget hospital, ortopædkirurg eller fys har kunnet. Jeg er ikke garanteret, at mine smerter er ovre, men næste gang jeg får et udbrud i skulderen, vil jeg ringe til Dorthe, som den første. Selvom jeg aldrig rigtig har troet på sådan noget, må jeg sige at Dorthe i sandhed kan udrette mirakler med sine evner. Og det er jeg dybt taknemmelig for, at jeg fandt ud af. Ellers ved jeg ikke, hvor jeg ville være i dag.”

 

Camilla Madsen – 37 år – Skulderproblemer i mere end 20 år.