Klientberetning: Piskesmæld

Behandling af piskemæld i Zonehuset.

I marts 2011 kom jeg for første gang i Zonehuset til behandling af et piskesmæld, som jeg havde pådraget mig i en skiulykke i 2009. Jeg var på daværende tidspunkt sengeliggende i 20 timer i et totalt mørkelagt lokale, havde voldsom lys og støj følsomhed, hovedpine, meget stærke nakke/skulder/lændesmerter og jeg havde kvalme på grund af svær svimmelhed. Som følge af uheldet havde jeg desuden udviklet en depression. Jeg kunne ingenting overhovedet. Jeg var modløs, da hverken fysioterapi, kiropraktor, akupunktur eller et forløb på smerteklinik havde virket. Nogle af disse behandlinger havde endda gjort mig meget dårligere.

En god bekendt anbefalede mig et besøg hos Dorthe Sværpiil. Allerede efter første behandling var min svimmelhed væk og mine nakkesmerter var væsentligt reduceret. Det var en helt utrolig oplevelse, som stadig står meget tydeligt for mig. Fra den ene dag til den anden kunne jeg gå en lille tur uden at alting gyngede og komme retur til mit hjem uden kvalme. Fra da af blev mine gåture ikke længere en overlevelse, men en positiv oplevelse, som de har været lige siden.

Lige så stille og roligt er mine øvrige gener enten helt forsvundet eller blevet meget reduceret. Min depression forsvandt, jeg kunne bedre og bedre klare dags – og sollys igen og mine øvrige smerter er nede på et tåleligt niveau, så de ikke længere er voldsomt forstyrrende på min nattesøvn. Hvis de begynder at være det, så kan en enkelt behandling ændre en negativ spiral til en positiv. Dog uden at være rask, har jeg i dag et liv, hvor jeg er i stand til at være noget for mig selv og andre. Sådan var det slet ikke tidligere.

Udover behandlingen af mit piskesmæld, så har Dorthe også et meget stor fokus på, at hver enkelt klient bliver den bedste udgave af sig selv. Derfor kan et forløb i Zonehuset også blive meget personligt udviklende, hvis man selv ønsker det.

Jeg giver de varmeste anbefalinger til behandling af piskesmæld i Zonehuset af en behandler, som er højt fagligt kvalificeret.

Mange hilsner Mie Hansen.