Klientberetning: Familie

Ros til Zone-Huset v/ Dorthe Sværdpiil

Første gang jeg hørte om Dorthe, var i efteråret 2015.

Jeg troede ikke mine egne ører, da Dorthe blev rost til skyerne af min veninde. Men jeg måtte først i februar 2016 sande, at Dorthe virkelig kan nogle ting.

Min mand havde i længere tid været utrolig træt, og fuldstændig drønet for energi. Han var helt gul i venstre side af hovedet, og blodsprængt i højre øje. Kort til for inden, havde han været hos egen læge, med mistanke om leukæmi.Men lægens blodprøver viste ingenting…. Da min mand efter præs fra min side af, havde sagt ja til en behandling i Zone-Huset, konstaterede Dorthe, at han havde leukæmi, i et tidligt stadie, som var kommet pga. den høje koncentration af jordstråler, under vores hus. Dorthe sagde: “Jordstråler er ofte en del af årsagen til leukæmi, da immunsystemet bliver belastet og blodet kører forkert i energierne.” Han fik behandling, og han blev indenfor få uger, igen sig selv. Ca. 6 uger efter begyndte han at opføre sig meget mærkeligt. Han var sur og tvær, og det var mildest talt ikke til at holde ud, at være i samme stue som ham. Men igen redede Dorthe situationen. Hun fjernbehandlede ham en sen aften, og næste morgen var han helt forandret. Nu lignede han lige pludselig igen den mand, jeg i tidernes morgen, havde forelsket mig i. Han var igen blevet en sød og kærlig mand. Det var jo en helt ny situation. Jeg havde igen fået min dejlige mand tilbage. Jamen er det ikke fantastisk.

Efter den episode, har jeg også selv fået en behandling hos Dorthe. Plus en fjernbehandling. Jeg sad på trappen foran vores hus, da hun behandlede mig… (Vi talte i tlf. sammen) Jeg kunne mærke hendes energi strømme igennem mig, tværs igennem maveregionen. Det hele tog kun nogle få minutter. Og derefter havde jeg det bare så fantastisk. Pludselig så jeg på verden med helt nye øjne, og en helt ny energi. Jeg fik det bare så godt. Helt ubeskriveligt dejligt.  Utroligt dejligt. Energien flød ligesom igennem alle mine årer. Jeg har aldrig prøvet noget lignende.

Efterfølgende har min søn også modtaget en behandling hos Dorthe. Også han taler kun positivt om de ting, hun bare lige fik styr på.

Så jeg kan kun varmt anbefale Zone-Huset v/ Dorthe Sværdpiil. Hun er fantastisk dygtig og enestående. Jeg kender ingen andre der kan det Dorthe kan.

De varmeste hilsner Karoline Hansen