Klientberetning: Dreng med astma

Andreas på 11 har brugt astma medicin morgen og aften siden han var 5 for at holde hoste og astma anfald borte. Gennem venner hørte vi om kraniesekralterapi som en mulighed for at afhjælpe det. Så hørte vi om Dorte og tog beslutningen om at give det et forsøg. Heldigvis!

Vi startede behandlingerne hos Dorte og allerede efter 1. behandling  var Andreas medicinfri og har nu været det i næsten 10 måneder.  Det bedste ved forløbet var dog at Dorte fik behandlet en række spændinger og bekymringer hos Andreas, som i dag har gjort at han er en meget mere fri og afslappet dreng, som har langt mere overskud og lyst på hverdagen.

Selve forløbet hos Dorte var utrolig positiv. Fra første dag følte Andreas sig velkommen og lyttet til. Dorte var dygtig til at få ham til at slappe af og fik spurgt godt ind til vigtige oplevelser for ham. I dag husker Andreas selve behandlingsperioden som tryg og meget værdifuld. Under den første behandling havde han den mest markante oplevelse, hvor han pludselig kunne trække vejret helt ned  i maven – noget han ikke havde været vant til. For ham var den en utrolig skelsættende oplevelse, som han stadig mindes i dag.

Vi sender jævnligt en stor tak og tanker til Dorte. Vi er sikre på hun kan mærke det

Med venlig hilsen

Mie Krog