Klientberetning: Behandling af hund

Jeg har talt med både ejer af new foundlænderen, der blev behandlet, og Dorthe fra Zone-Huset, omkring forløbet. Begge kvinder er begejstrede og  beretter indgående om forløbet. Det er tydeligt, at det er vigtigt for begge parter at skitsere forløbet i detaljer. Måske fordi det hele havde en lykkelig udgang, og hunden trodsede nogle meget dårlig odds, og kom sig fuldkomment. Ejer tog hunden med til dyrlægen med alvorlige symptomer. Hunden kunne ikke stå op, og ville ikke ligge ned – kun sidde. Det rystede med hele bagpartiet, når den forsøgte at gå og gispede og hyperventilerede. Fra dyrlægens side blev der medicineret, men ikke stillet en endelig diagnose. Der var tale om flere besøg.

Dorthe testede hunden og fjernbehandlede. Behandlingen gik ind på en blærebetændelse og en blodprop.

Ejer følte sig nødsaget til igen at kontakte dyrlægen. Her fik hun bekræftelse i at hunden udviste alle tegn på en blodprop, men beskeden at der ikke kunne testes nærmere herfor.

Summa-summarum er, at hunden i dag lever videre i bedste velgående. Ejer oplevede at Dorthe kunne klarlægge årsagerne til hundens symptomer tydeligere end dyrlægen, og at Dorthe var den største årsag til at hunden blev rask igen