Klientberetning: Barn med ondt i knæet

Sommeren 2016 skete der for min 10-årige søn noget skelsættende i hans hverdag..

Han havde de seneste 4 år dagligt døjet med smerter i hans højre knæ.

Da han også døjede med vokseværk (og stadig gør det), masserer jeg hans ben hver aften ved sengetid, hvilket plejer at hjælpe. En aften brokkede han sig mere over knæet end normalt, og da jeg spørger ind, viser det sig, at det hverken er de sædvanlige fodboldskader, blå mærker eller andre buler fra voldsom leg – han er jo en aktiv dreng. Først dér går det op for mig, at han har haft ondt i det – og ikke som i vokseværk!
(Av-av, det gjorde ondt i min moderhjerte, at jeg blot havde troet det så længe…)

Dagen efter kontaktede jeg Dorthe fra Zone-Huset og bad om hendes hjælp til at behandle min søns knæ. Han var dog ikke selv hjemme men på ferie med sin far, så Dorthe gik i gang med fjernbehandling.

Hun finder frem til selve tidspunktet for skaden og det går straks op for mig, hvornår det præcist er sket. Det var efter et uheldigt fald, hvor han landede på en sten og blødte voldsomt med et efterfølgende ar til minde. Men da han hurtigt var på benene igen, regnede jeg det ikke for noget videre alvorligt.

Om aftenen efter fjernbehandlingen ringer jeg til min søn og spørger ind til hans knæ. Han havde ingen smerter, så jeg tænkte han måske havde for travlt til at mærke ordentligt efter, da han hyggede sig på ferien. Derfor spurgte jeg ind igen, da han kom hjem, og han fortalte tænksomt, at han ikke havde haft smerter siden mit opkald…

Jeg kan slutteligt fortælle, at han ikke har haft smerter siden – og det er nu 7 mdr. siden!!

– TAK SØDE DORTHE ♥